«REPRESENTANT DE L’ESTAT ENEMIC»

Alfons Godall deixa el Barça després del seu polèmic tuit sobre Nadal

El vicepresident de la Fundació, que va dir que Rafa «Navidad» era «representant de l’estat enemic», renuncia al seu càrrec

Alfons Godall deixa el Barça després del seu polèmic tuit sobre Nadal

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Alfons Godall, exdirectiu en la primera etapa de Joan Laporta en el club, i fins ara vicepresident de la Fundació ha anunciat que deixava aquest càrrec per la polèmica generada per un tuit en el qual definia Rafa Nadal com a «representant de l’estat enemic».

Notícies relacionades

Mentre el compte oficial del Barça va felicitar el tennista mallorquí per la conquesta a Austràlia del seu 21è Grand Slam, Godall havia carregat contra un esportista a qui va rebatejar com a «Navidad». «Rafael Navidad m’ha fet esgarrifances des del primer dia. El tinc al mateix sac que ‘la Roja’, el RM, Fernando Alonso i tot el que representi l’estat enemic».

Després de la polèmica generada, Godall ha anunciat aquest dimecres que deixava la Fundació. «El tuit amb la meva opinió sobre un personatge famós i el seu perfil pot perjudicar la Fundació per la pressió d’algunes empreses i mitjans. No vull costar ni un cèntim al Barça ni renunciar a la llibertat d’expressió. En conseqüència, renuncio al càrrec. ¡Gràcies!», va explicar.