«ÉS UN PAS ENORME EN LA MEVA CARRERA»

Ferran Torres: «Puc aportar polivalència en les tres posicions d’atac»

1
Es llegeix en minuts

Serà presentat el dilluns de 3 gener, dia en què oficialment s’obre el mercat d’hivern, però Ferran Torres ja ha complert tots els requisits per ser jugador del Barça fins a posar amb la samarreta blaugrana.

Després de superar la revisió mèdica, fins i tot estant de baixa per la lesió que es va produir amb la fractura al metatarsià del polze del peu dret a l’octubre, va firmar el seu contracte al despatx del president Joan Laporta. Un contracte per cinc anys i mig (fins al 30 de juny del 2027), i amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions que el situa al mateix nivell, consideració i valor que Ansu Fati i Pedri.

Notícies relacionades

«És un pas enorme en la meva carrera», confessava Ferran Torres, de 21 anys, al sortir del despatx presidencial. «Estic molt content d’unir-me a aquest gran club, un dels millors del món», deia el davanter valencià, ansiós per poder incorporar-se a la vida quotidiana de l’equip. No podrà fer-ho totalment perquè encara s’entrenarà al marge del grup. Està en el tram final de la rehabilitació de la seva lesió.

Ferran espera «continuar creixent com a futbolista i com a persona», deia en declaracions a Barça TV, i considera que caurà en mans de l’«entrenador ideal» després de passar per les de Pep Guardiola al Manchester City. En les de Xavi, «un entrenador que està començant però que és un entrenador formidable». Xavi tindrà en ell un comodí per a la davantera, tan escassa de recursos. «Puc aportar polivalència en les tres posicions d’atac», afirma Ferran, que es va iniciar com a extrem dret i que Guardiola va reconvertir com a fals nou.