Imatges a les xarxes socials

¿Dembélé s’ha casat?

El davanter del Barça, en plena negociació de renovació, apareix en una festa que podria ser la del seu enllaç matrimonial amb la seva nòvia pel ritual musulmà

¿Dembélé s’ha casat?

TWITTER

1
Es llegeix en minuts

Ousmane Dembélé, davanter del Barça, podria haver contret matrimoni amb la seva nòvia pel ritual musulmà, durant el segon dia de les vacances nadalenques i en plena negociació per renovar amb el club blaugrana fins el 2025. Malgrat que el futbolista no ha volgut revelar cap detall sobre la seva vida privada, diverses imatges difoses a través de les xarxes socials mostren una festa matrimonial amb el jugador francès com a principal protagonista.

Si es confirma el casament serà una nou senyal que indica que el futbolista està posant seny després d’uns confusos inicis en la seva etapa blaugrana on no cuidava l’alimentació i es passava fins a altes hores de la matinada jugant amb la Play. Dembélé apareix en diverses imatges ballant i somrient amb diversos amics. Amb prou feines hi ha instantànies de la seva nòvia. Un dels convidats que apareix a la festa és el defensa del Bayern Dayot Upamecano. Així mateix, al vídeo s’aprecia que no hi ha cap control pel que fa al distanciament social recomanat en aquest rebrot de la pandèmia a causa de la variant òmicron.