AMISTÓS DIMARTS (18 H)

Dani Alves debutarà dimarts contra el Boca Júniors

Xavi s’emporta 28 jugadors a l’Aràbia Saudita per a l’amistós d’homenatge a la figura de Diego Maradona

Dani Alves debutarà dimarts contra el Boca Júniors

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts

El Barça i el Boca Júniors s’enfronten aquest dimarts en la Maradona Cup. La gran novetat blaugrana, en un amistós de distensió per la greu situació a la Lliga, serà el debut de Dani Alves, el primer i únic reforç de l’hivern dels que ha demanat Xavi Hernández per a la segona meitat de la temporada. El partit es disputarà a Riad (Aràbia Saudita) a les 18 hores.

Notícies relacionades

És una llista llarga, de 28 futbolistes, la que va confeccionar Xavi al tornar de Pamplona amb la decepció de l’empat. Dels 22 que van ser convocats per al partit contra l’Osasuna només va causar baixa Abde Ez per «motius burocràtics», segons va al·legar el club blaugrana. Ocupa el seu lloc el també extrem Ilias Akhmoach, que ja ha debutat amb el primer equip. També sis joves del Barcelona B acompanyen el grup: Guillem Jaime, Mika Mármol, Arnau Comas, Álvaro Sanz (tots defenses) i els migcampistes Ferran Jutglà i Matheus Pereira. Xavi no recupera cap dels set lesionats perquè puguin guanyar una mica de rodatge.

L’amistós entre el Barça i el Boca Júniors, dos dels equips en què va jugar Diego Armando Maradona, se celebra poc després que hagi fet un any de la seva mort. L’astre argentí, un dels cincs futbolistes més grans de la història (entre els quals hi ha Pelé, Alfredo di Stéfano, Johan Cruyff i Lionel Messi), va morir el 25 de novembre del 2020 als 60 anys.