«VAM TENIR UN TRACTE EXCEL·LENT»

Xavi expressa la seva sorpresa per Benaiges

«He viscut molts anys amb ell, va ser un dels meus entrenadors i mai vaig tenir sospites que això pogués passar», al·lega l’entrenador del Barça

Xavi expressa la seva sorpresa per Benaiges

Christof Stache / AFP

1
Es llegeix en minuts

Xavi Hernández va mirar de digerir la notícia que implicava Albert Benaiges com a presumpte autor d’abusos sexuals a menors. L’avui entrenador del primer equip del Barça va conèixer l’extècnic a les escales inferiors del club. No només ell, sinó també bona part del seu cos tècnic. Tots van esmorzar amb la notícia que va avançar el diari ‘Ara’ de les primeres denúncies que s’havien tramitat contra Benaiges.

Notícies relacionades

«N’hem parlat amb l’‘staff’, perquè estimem molt Benaiges. Ens ha sorprès molt. Sempre vam tenir un tracte excel·lent, és una persona que ha deixat un llegat molt bo», va explicar Xavi, que es confessava «sorprès» per la notícia. Ni ell ni el seu entorn més immediat tenia coneixement que hi hagués hagut cap episodi sexual o d’abús protagonitzat pel tècnic al llarg de la seva llarga trajectòria al Barça, club al qual havia tornat a finals de la temporada passada després de l’entrada de Joan Laporta com a president. Benaiges figurava a l’organigrama de Víctor Font i, per tant, també era un element de confiança per a Xavi, dissenyador de l’organització futbolística de l’excandidat.

«He viscut molts anys amb ell, va ser un dels meus entrenadors i mai vaig tenir sospites que això pogués passar», va assegurar Xavi. «No dic que no hagi passat, però no en tenia cap sospita», va insistir, d’un tema «complicat i delicat», de tanta afectació personal. «Deixem que el cas segueixi el seu procés amb la justícia», va acabar dient.