U PER U DE LA INFERMERIA DEL BARÇA

De l’arrítmia del Kun als músculs trencats d’Ansu i Dembélé

De l’arrítmia del Kun als músculs trencats d’Ansu i Dembélé

Salvador Sas / Efe

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Barça és un equip fràgil. Es trenca amb no res. Es trenca en l’apecte futbolístic. I es trenca també en el físic. A l’entrar aquest dilluns al vestidor de la ciutat esportiva, Xavi Hernández es trobarà amb 11 jugadors a la infermeria, cosa que condiciona molt la posada en escena del seu projecte esportiu.

Xavi es queda sense les dues grans referències de l’atac blaugrana. No podrà disposar, de moment, ni d’Ansu Fati ni de Dembélé, especialistes imprescindibles en la seva manera d’entendre el joc, a més que ha perdut també dos dels tres davanters centres que té a la plantilla. No tindrà el Kun Agüero, afligit d’una arrítmia. Ni tampoc Braithwaite.

Ansu Fati

Tornava a Vigo després de dos partits d’absència. Però va patir una lesió muscular. Podria estar un mes de baixa. Ha sigut substituït en la selecció espanyola per Raúl de Tomás, el davanter de l’Espanyol.

Dembélé

Va reaparèixer i va brillar a Kíev. No jugava des del juny. I 48 hores més tard es va lesionar en l’entrenament. Els metges blaugranes han eludit donar un termini per al seu retorn.

Kun Agüero

Va demanar el canvi al notar molèsties toràciques davant l’Alabès. Estarà tres mesos de baixa, com a mínim, al ser-li detectada una arrítmia, per la qual cosa s’ha extremat l’atenció sobre el davanter argentí.

Eric Garcia

Substituït en el descans del Celta-Barça (0-3). Va notar una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta. No va amb la selecció espanyola.

Nico

Va iniciar un atac en la segona meitat a Balaídos i va acabar demanant el canvi per sobrecàrrega muscular. No va amb la selecció sub-21. 

Pedri

Només ha jugat quatre dels 16 partits oficials. Ha patit dues lesions musculars. S’espera la seva tornada d’aquí 15 dies.

Piqué

Va patir contra l’Alabès una elongació al soli de la cama dreta. No va jugar a Kíev ni a Vigo. El club no va donar termini per al seu retorn.

Sergi Roberto

Pateix una elongació al quàdriceps de la cama dreta, que li ha fet perdre’s tres partits: Alabès, Dinamo i Celta.

Dest

Confia a tornar davant l’Espanyol en el derbi del 20 de novembre. Pateix una lumbàlgia. No va jugar a Kíev ni a Vigo.

Braithwaite

Notícies relacionades

Va jugar els tres primers partits de Lliga i va marcar dos gols. Però va patir una greu lesió al genoll esquerre. Va ser operat.

Neto

No va ser a Balaídos afligit d’un procés febril, que li va impedir entrenar-se amb normalitat. Tornarà en el derbi.