86.422 ESPECTADORS

El Camp Nou s’acosta al ple

El clàssic registra la millor entrada des del duel del desembre del 2019, després de disputar-se 45 partits des d’aleshores

El Camp Nou s’acosta al ple

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El signe més gran de la normalitat social va poder observar-se en la imatge que va oferir el Camp Nou. La visita del Reial Madrid va generar una massiva afluència a l’estadi, molt més gran que la que van motivar el València (47.317) i el Dinamo de Kíev (45.968).

Notícies relacionades

El clàssic va doblar l’entrada al recinte: hi va haver 86.422 aficionats (l’aforament és de 99.384). Va ser l’entrada més multitudinària en dos anys. Des de, precisament, l’última visita (amb públic) del Madrid el 18 de desembre del 2019, quan es van reunir al coliseu blaugrana 93.426 persones per veure un 0-0. Havien transcorregut 45 partits, amb més o menys restriccions.

Molts més partits, anys (sis), havien passat des de l’última vegada que va sonar Els Segadors a l’estadi. Va ser el 2015. Pere Aragonés, el President de la Generalitat, va tenir l’honor d’asseure’s a la cadira preferent de la llotja entre Joan Laporta i Florentino Pérez. El Barça ha recuperat el protocol.