Luis Enrique truca a Sergi Roberto per a la selecció

El jugador blaugrana substitueix el lesionat Brais Méndez (Celta), que al seu torn havia sigut el relleu de Pedri

Luis Enrique truca a Sergi Roberto per a la selecció

J. Barroso / AFP7

1
Es llegeix en minuts

Sergi Roberto ha rebut una alegria enmig de les amargors que li dona el Barça, entre els resultats de l’equip i les seves freqüents suplències. A la tornada de la derrota davant l’Atlètic (2-0), on va ser a la banqueta per cinquena vegada en nou enfrontaments, va saber que tornava a la selecció espanyola.

Luis Enrique l’ha convocat aquest diumenge per substituir el gallec Brais Méndez, del Celta, que s’ha lesionat durant el partit davant l’Elx al patir un esquinç al turmell esquerre. Es dona la circumstància que Brais ja havia sigut el recanvi del blaugrana Pedri, que va ser esborrat de la llista original després de recaure de la seva lesió muscular en el Benfica-Barça de la Champions. Marcos Llorente (Atlètic) també ha hagut de cedir el seu lloc a Bryan Gil (Tottenham Hotspur) després de fer-se mal dissabte davant el Barça.

Notícies relacionades

La trucada de Sergi Roberto manté la representació del Barça en quatre jugadors. S’afegeix a Eric Garcia, Sergio Busquets i Gavi, la sorpresa més rellevant de l’última convocatòria. El Reial Madrid continua sense aportar cap futbolista.

Espanya juga en aquesta aturada internacional la final four de la Lliga de Nacions. La semifinal l’enfronta a Itàlia aquest dimecres a Milà (20.45 h) i, si guanya, disputarà el títol davant el vencedor de l’altra semifinal entre França i Bèlgica (diumenge, 10 a les 20.45 h). Si perd, lluitarà pel tercer i quart lloc.