PAÏSOS BAIXOS – TURQUIA (6-1)

Memphis enlluerna amb els Països Baixos i firma un triplet

@OnsOranje

1

Viu un moment extraordinari Memphis, el davanter del Barcelona. Està en ratxa com ha demostrat firmant un triplet davant Turquia (6-1) i liderant l’espectacular golejada dels Països Baixos, dirigida ara per Louis van Gaal.

Memphis va completar els 90 minuts, va marcar tres gols (un de penal) i, a més, va repartir una assistència, deixant una obra d’art. Un gol, el segon seu, ple de delicadesa tècnica, a més de culminar-lo amb un precís xut amb la dreta.

Cinc gols en tres partits

El nou davanter del Barcelona va realitzar sis xuts, tres a porteria i tres gols. Frenkie de Jong, l’altre blaugrana en aquest partit, només va ser en la primera part completant un 96% d’encert en la passada.

Tot i que la ratxa de Memphis en aquests tres partits amb els Països Baixos és encara més espectacular perquè ha firmat cinc gols. No va anotar en l’empat a Noruega (1-1), però sí que va aconseguir dos gols (un de penal) davant Montenegro (4-0) i tres davant Turquia (6-1).