SENSE EL CAPITÀ I SENSE ERIC GARCÍA DAVANT EL GETAFE

Piqué pateix una elongació al soli de la cama esquerra

Piqué pateix una elongació al soli de la cama esquerra

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

A la mitja hora de partit, Gerard Piqué va aixecar la mà dreta, va demanar als jugadors de l’Athletic que tiressin la pilota fora i es va estirar sobre la gespa de San Mamés. Estava lesionat. Amb prou feines va aguantar 30 minuts com a conseqüència d’uns problemes musculars que havien aparegut abans de la segona jornada de Lliga, tot i que tant Koeman com ell van considerar que no eren gens greus.

Per això, Piqué va jugar. Però a la mitja hora va marxar camí dels vestidors. Va entrar Araujo al camp per formar parella amb Eric García. Aquest diumenge, a la tornada de Bilbao, el capità va ser sotmès a diverses proves mèdiques. «Pateix una elongació al soli de la cama esquerra», ha informat el Barça en un breu comunicat mèdic on no dona pistes sobre el seu retorn.

Araujo i Lenglet davant el Getafe

Notícies relacionades

«És baixa i la seva evolució marcarà la disponibilitat», s’ha limitat a explicar el club blaugrana. Serà complicat que Piqué pugui ser diumenge al Camp Nou davant el Getafe en la tercera jornada del campionat tenint en compte que després hi ha una aturada de dues setmanes pels compromisos de les seleccions, per la qual cosa disposaria així de 21 dies per recuperar-se.

A Koeman, a més, se li complica l’escenari al centre de la defensa perquè tampoc podrà comptar amb Eric García, que va veure la targeta vermella directa en l’últim minut del duel contra l’Athletic. Al tècnic li queda la possibilitat de formar l’eix de la defensa amb Araujo, que va oferir un excel·lent nivell defensiu a San Mamés (va evitar un gol amb una pirueta eficaç sobre la mateixa línia), i Lenglet, que no ha jugat, de moment, ni un minut a la Lliga. Umtiti, el sisè central, no entra en els plans de Koeman, mentre el club li busca sortida. A les bones o les dolentes. Però vol que surti al mercat estiuenc.