ACTUALITAT BLAUGRANA

Ilaix Moriba opta per jugar amb Guinea en lloc d’Espanya

El migcampista de La Masia de 18 anys es decanta pel seu país de naixement en comptes del d’adopció

Ilaix recupera un balón bajo la mirada de Koeman

Ilaix recupera un balón bajo la mirada de Koeman / JORDI COTRINA (Delegaciones)

1
Es llegeix en minuts

Ilaix Moriba s’ha decantat per jugar amb la selecció de Guinea per a la seva carrera internacional i renuncia a jugar amb la selecció espanyola. Ilaix, que manté un pols amb el Barça, ha apostat per ser internacional amb el país africà on va néixer i d’on és originària la seva família.

Notícies relacionades

Així ho ha avançat el diari ‘As’ i ha confirmat el seu pare a Carrusel Deportivo. Ilaix ha comunicat avui mateix a la Federació de Guinea la seva decisió després d’una reunió del seu pare i els seus dirigents. Ilaix ja podria ser convocat per als partits que disputarà el setembre contra el Marroc i Guinea Bissau. 

Ilaix havia jugat fins ara en les categories inferiors de la selecció espanyola i a la federació consideraven que es tractava d’un jugador de futur per a ‘la Roja’. També ho considera el Barça, però per ara el migcampista de 18 anys ha optat per no acceptar l’oferta de renovació del club blaugrana i s’arrisca a passar-se la temporada a la grada. Ni jugarà amb el primer equip ni tampoc amb el filial.