ESTRENA AL CAMP NOU

Horari i on veure en TV el Barça-Reial Societat de la Lliga

Arrenca la temporada del Barça de Koeman davant la Reial (20 hores), sense Messi però amb públic a les grades

Horari i on veure en TV el Barça-Reial Societat de la Lliga

EFE

2
Es llegeix en minuts

Amb la Reial va acabar l’espectacle i amb els donostiarres torna a començar. Un any i cinc mesos després de l’últim partit amb públic a les grades del Camp Nou, els «fans» i abonats blaugrana podran tornar aquest diumenge a l’estadi en la primera jornada d’aquesta Lliga 2021-22 (20 hores, Movistar+ Liga). Aquesta vegada ho faran sense poder disfrutar del seu ‘Deu’ habitual, Leo Messi, que ja s’entrena amb el PSG després de la renovació fallida pels culers d’aquests últims dies.

El Barça arriba a la trobada amb incertesa, minvat per la recent baixa de l’excapità i per uns comptes heretats que no emeten cap estímul per a l’optimisme. Els blaugrana confien a poder inscriure finalmentMemphis Depay iÉric García in extremis després d’aconseguir adequar el marge salarial. Ronald Koeman també podrà iniciar aquesta Lliga amb Pedri, que no ha parat aquest últim any, apressat a tornar per les baixes al centre del camp de l’equip.

Partit d’olímpics

La Reial Societat també arriba al Camp Nou amb Oyarzabal, Zubimendi i Mikel Merino acabats d’incorporar. Els olímpics han tingut uns dies de descans extra després de la seva participació a la final de Tòquio, però viatjaran a Barcelona i podrien participar en el partit. També es dubta si podrà jugar el davanter Isak, així que Imanol Alguacil tindrà alguns contratemps per formar l’onze titular competitiu de les últimes temporades.

Els dos equips es van enfrontar la temporada passada en tres ocasions, amb tres victòries per a l’equip blaugrana. A destacar l’última, que es va produir a Anoeta, on el Barça va endossar un 1-6 a la Reial amb dos gols del ja enyorat Leo Messi.

Moltes baixes

L’entrenador holandès tindrà les baixes d’Agüero, Dembelé, Lenglet, Mingueza i Ter Stegen i el dubte de Phillipe Coutinho, incògnita després de la seva recuperació. Per la seva part, Alguacil tampoc té disponibles Carlos Fernández, Monreal, ni Diego Rico i Mathew Ryan, els dos últims fitxatges. Isak i Zubeldia estan en dubte per als donostiarres.

Al partit podran acudir uns 20.000 espectadors complint les recomanacions de les autoritats sanitàries. L’àrbitre de la trobada serà el col·legiat canari Hernández Hernández.

Quan es juga el FC Barcelona – Reial Societat

El partit corresponent a la jornada 1 de la Lliga Santander es disputa aquest diumenge 15 d’agost, a les 20 hores, peninsular espanyola.

On veure el partit a la TV

Notícies relacionades

El partit es jugarà amb un 30% d’aforament al Camp Nou i el retransmeten els canals Movistar LaLiga (dial 46 de Movistar) M. LaLiga2, Movistar LaLiga UHD i LaLiga TV Bar.

La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment al minut des d’una hora abans del xiulet inicial.