FIRMA FINS AL 2026

El Barça traspassa Aleñá al Getafe

  • El club blaugrana no informa dels diners obtinguts per la venda del centrecampista, que ja va estar cedit al Getafe després del mercat hivernal

  • El Barça es reserva el 50% d’un futur traspàs, una opció de recompra i dret de tempteig sobre qualsevol oferta que rebi per ell

El Barça traspassa Aleñá al Getafe
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Barça continua desfent-se de jugadors, just el dia en què es posa en marxa el segon projecte de Ronald Koeman. El club blaugrana ha anunciat el traspàs de Carles Aleñá al Getafe, equip en què va jugar cedit la temporada passada. El centrecampista, que serà presentat dilluns, firma per cinc temporades. O sigui, fins al 2026.

El Barça no ha volgut informar sobre els diners que ha obtingut per aquest traspàs (podrien ser cinc milions d’euros), tot i que, en canvi, sí que ha recordat que «es reserva un 50% d’una futura venda del jugador», a més de garantir-se «una opció de recompra i el dret de tempteig sobre qualsevol oferta que rebi el club madrileny», segons ha anunciat l’entitat blaugrana en el comunicat oficial on es confirma l’adeu d’Aleñá.

Notícies relacionades

Format a la Masia, Aleñá no ha aconseguit establir-se en la dinàmica del primer equip, on només ha disputat 43 partits marcant tres gols des del seu debut en la temporada 2016-17 a la Copa del Rei contra l’Hèrcules, on va anotar, precisament, l’únic gol blaugrana.

Després de dues cessions, la primera al Betis i la segona al Getafe, on va arribar en l’últim mercat hivernal, el centrecampista, als seus 23 anys, ha escollit quedar-se al sud de Madrid per donar un nou impuls a la seva carrera esportiva juntament amb Michel, el nou entrenador del club blau.