RESPOSTA A LA RATIFICACIÓ

Koeman agraeix la confiança de Laporta

L’entrenador del Barça felicita el president per haver restablert «la calma» a l’equip

Koeman agraeix la confiança de Laporta

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’endemà d’haver sigut ratificat al càrrec d’entrenador per Joan Laporta, Ronald Koeman va agrair al president que hagués renovat la seva confiança en ell abans que transcorregués completament el període de les famoses dues setmanes de «reflexió» per decidir sobre el futur del primer equip. Laporta entén que Koeman és el tècnic més indicat per dirigir el Barça després que, entre tots dos, hagin «unificat objectius i criteris».

Koeman va emetre la seva resposta a través del seu Instagram en tres idiomes (anglès, castellà i holandès). «M’alleuja dir que els meus jugadors i el meu ‘staff’ poden concentrar-se ara per complet en la nova temporada. Les últimes setmanes han sigut intenses, però m’alegro que el President Joan Laporta m’hagi donat el seu recolzament i s’hagi restablert la calma. L’objectiu de tots al club és el mateix: ¡construir un Barça guanyador i aconseguir èxits!».

Notícies relacionades

Sergi Roberto va ser un dels jugadors que va donar un «m’agrada» al missatge del seu entrenador, que ho continuarà sent la pròxima campanya. Koeman ja té el lloc assegurat; no així el futbolista, de qui es diu que podria ser una de les víctimes de la renovació que ha anunciat Laporta, Sergi Roberto té un any més de contracte.

La crisi del Barça de futbol ha acabat en una mica més de dues setmanes. Tot i que la revolució anunciada encara no ha començat. Si més no, no afecta l’entrenador, la continuïtat del qual penjava d’un fil. No només quan Laporta va dir el 18 de maig que «es prendran decisions per construir un equip més competitiu» i establia «un final de cicle» amb l’herència rebuda per Josep Maria Bartomeu.