«EL MADRID I L’ATLÈTIC TENEN MENYS FUTUR QUE NOSALTRES»

Koeman: «La plantilla no té el nivell que volíem»

  • «La plantilla no estava feta amb el nivell que volem tenir al Barça. Molta gent del club pensa així», revela

  • «Som l’equip que més gols ha marcat, però el percentatge ha sigut inferior al que ha de tenir un equip com el Barça», diu

Koeman: «La plantilla no té el nivell que volíem»

Afp7

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«Jo penso que no és el meu últim partit amb el Barça». Ronald Koeman encara pensa que pot complir el segon any de contracte que va firmar amb el llavors president, Josep Maria Bartomeu. Però això no depèn d’ell, després de tancar l’última jornada amb una victòria estèril davant l’Eibar (0-1). Queda tot en mans de Joan Laporta, el dirigent que ha d’enfocar el nou projecte esportiu. Amb Koeman o sense, tot i que aquest ha assenyalat que «el Madrid i l’Atlètic tenen una plantilla amb menys futur» que el Barça.

Després, l’entrenador ha volgut incidir en un aspecte clau: la falta de qualitat de la plantilla. «Hi ha jugadors grans, amb respecte, que han demostrat que encara tenen nivell per aquest equip i hi ha jugadors molt joves que demostraran que són bons. L’equip té futur», ha dit Koeman. «Som l’equip que més gols ha marcat, però el percentatge ha sigut inferior al que ha de tenir un equip com el Barça».

«Tinc contracte, estic tranquil. Si hi ha una cosa que el club vol canviar, ha de parlar amb mi», ha comentat el tècnic, que ha volgut «felicitar l’Atlètic» per ser el just campió. «Té una plantilla molt ben feta, felicitats i res més», ha afegit l’entrenador incidint, un altre cop, en què considera ell que és el veritable focus del problema: una plantilla sense la qualitat necessària i descompensada en línies clau.

«La temporada no és dolenta, ni de bon tros. No es pot demanar un doblet o triplet a un equip que estem formant»

Koeman, tècnic del Barça

Notícies relacionades

En aquest sentit, Koeman ha recordat que es va trobar una plantilla que no estava a l’altura del que esperava. «Quan vam arribar al Barça vam agafar una plantilla feta. L’únic fitxatge va ser Dest l’últim dia. No està feta amb el nivell que volem tenir al Barça», ha explicat denunciant la falta de qualitat.

No és una cosa que pensi només Koeman. «Molta gent del club pensa així. Estem intentant millorar la plantilla», ha comentat el tècnic, recordant que «la temporada no és dolenta, ni de bon tros. No es pot demanar un doblet cada any o un triplet a un equip que estem formant». Per això, el tècnic ha recordat que el Barça té «molts joves i en una plantilla jove, molt diferent del Madrid i l’Atlètic».