LA CONVALESCÈNCIA S’ALLARGA

Coutinho passa pel quiròfan una altra vegada

El davanter brasiler s’opera de nou al Brasil aquest dilluns del menisc del genoll esquerre

Coutinho passa pel quiròfan una altra vegada
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Philippe Coutinho pot donar per perduda la temporada amb el Barça. Aquest dilluns passa pel quiròfan una altra vegada pel genoll esquerre, el mateix en el que es va produir una ruptura de menisc en l’últim partit del 2020 i del que va ser operat el passat 3 de gener. El davanter del Barça es troba a Belo Horitzonte i s’ha posat en mans del doctor Rodrigo Lasmar, metge de la selecció brasilera, segons informa Globoesporte, el qual li practicarà una artroscòpia.

Coutinho va viatjar al Brasil la setmana passada per a un nou examen mèdic després d’haver viatjat abans a Qatar, on va visitar el 23 de març la clínica Aspetar per conèixer l’origen dels vessaments que patia al genoll. Després de diversos dies de noves proves mèdiques, el doctor Lasmar procedirà a l’extirpació d’un quist, que podria ser el causant de les freqüents inflamacions que retardaven la rehabilitació.

Notícies relacionades

S’han complert ja els tres mesos de recuperació prevists quan el futbolista va ser operat a Barcelona i el genoll de Coutinho no donava símptomes d’evolució positiva, per la qual cosa el jugador, de comú acord amb el Barça, ha intentat buscar altres opinions mèdiques.

L’artroscòpia allargarà com a mínim un mes més la recuperació de Coutinho, cosa que complica la seva possible reaparició amb el Barça. La Lliga acaba el 23 de maig, i només ha pogut disputar 14 partits. No obstant, encara tindria opcions de poder disputar la Copa Amèrica amb la seva selecció. El certamen comença el 13 de juny.