UNA ALTRA OPINIÓ MÈDICA

Coutinho viatja al Brasil per explorar la seva lesió

  • El brasiler busca un altre especialista per a la seva lesió al menisc extern del genoll esquerre

  • El jugador, que havia sigut a Doha, marxa al seu país per «sotmetre’s a una avaluació mèdica»

  • Es va lesionar el 29 de desembre davant l’Eibar i continua sense saber quan reapareixerà

Coutinho viatja al Brasil per explorar la seva lesió
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Philippe Coutinho està desesperat. No troba solució a la lesió del genoll esquerre que va patir el 29 de desembre al Camp Nou davant l’Eibar. El jugador, que va ser intervingut pel doctor Joan Carles Monllau, compleix ara tres mesos de baixa i no sap quan reapareixerà. Per això, tal com ha informat el Barça en un breu comunicat mèdic, viatja al Brasil per posar-se en mans d’un especialista del seu país.

Barcelona-Doha-Brasil. L’exjugador del Liverpool no para de recórrer diverses consultes mèdiques mirant de trobar el tractament per a «la lesió al menisc extern del genoll dret», que el té de baixa.

Problemes en la recuperació

Notícies relacionades

Es va operar primer a Barcelona. Però la recuperació, fixada al voltant de tres mesos i mig, no ha anat com estava previst. Per això el brasiler va anar a Qatar per ser explorat pel doctor belga Pieter d’Hoogue, que opera a Doha, que li hauria aconsellat l’extirpació d’un quist com a causant del vessament de líquid sinovial.

Però no va quedar gens satisfet amb aquesta última exploració, el futbolista, de 28 anys, el fitxatge més car de la història del club blaugrana, que en va pagar 120 milions més 40 en variables, vola cap al Brasil per posar-se en mans d’un altre especialista, que li farà «una avaluació mèdica», a més d’«un tractament» de la lesió al menisc extern del genoll esquerre.