Jaume Giró no entrarà a la junta de Laporta

La renúncia del que havia de ser el futur vicepresident econòmic arriba abans de la presa de possessió

Jaume Giró no entrarà a la junta de Laporta
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Joan Laporta s’ha quedat sense un dels pesos pesants de la seva candidatura. S’ha quedat sense el que havia de ser el vicepresident econòmic del Barça, l’home que havia de gestionar els comptes d’una entitat amb 1.173 milions d’euros de deute.

Notícies relacionades

Jaume Giró no entrarà al club després d’una ruptura que es produeix a pocs dies de la presa de possessió del nou president elegit a les urnes diumenge passat. La futura directiva va de reunió en reunió perfilant les primeres decisions que haurà d’adoptar quan entri oficialment al club, tot i que Laporta ha mantingut ja diverses trobades amb Carles Tusquets, el president de la Comissió Gestora.

Ni tan sols ha transcorregut una setmana que ja es visualitza la primera dissensió a la llista de Laporta. El diari ‘Ara’ va informar que la marxa de Giró és deguda a raons professionals i concretada en termes amistosos. Altres fonts van apuntar presumptes incompatibilitats en el repartiment de les vicepresidències i les funcions que s’assumirien al club. Per exemple, durant la campanya electoral no s’havia definit el rang de cada vicepresidència, tot i que es va anunciar que Giró ocuparia l’econòmica i Rafa Yuste l’esportiva. La jerarquia de cada una té rellevància en el cas d’una futura renúncia o dimissió del president.