PSG-BARÇA

De Jong: «Estem contents de tenir president»

  • El centrecampista holandès torna a París amb la il·lusió de viure un miracle com el del 2017

  • Laporta els va demanar que sortissin a competir per millorar la imatge del Barça després de l’1-4 de l’anada

De Jong: «Estem contents de tenir president»
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«¿L’objectiu principal a París? La classificació». Pregunta i resposta rotunda de Frenkie de Jong, indiferent que el partit comenci per 1-4. Un resultat i una situació que no ha de rebaixar gens ni mica l’esperit esportiu en qualsevol disciplina, i menys en el futbol. «Anem allà a competir i veurem com va», va comentar el centrecampista.

Notícies relacionades

De Jong fa un any i mig que és al Barça i ha viscut gairebé totes les situacions extremes que es poden viure en un club, com conèixer tres entrenadors (Valverde, Setién i Koeman) i dos presidents: Bartomeu, el que el va fitxar, i Laporta, acabat d’elegir diumenge, i que dilluns va acudir a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. «Estem contents que ara hi hagi un president al Barça, és important per al club», va valorar. «Ens va desitjar molta sort i va demanar que sortíssim a competir», revelava De Jong. La imatge del Barça va quedar molt malmesa després de perpetrar un pèssim partit, admetia el jove jugador holandès, el futbolista del Barça amb més minuts disputats aquesta temporada.

Entre l’optimisme insuflat per Laporta i l’obtingut pels jugadors amb els últims resultats, De Jong no perd el somriure. «Sempre cal creure-hi», deia, pensant en la remuntada contra el Sevilla en la Copa i a poder participar en una gesta com la protagonitzada pel Barça fa quatre anys. «Estem fent bons resultats aquest any, estem millor», va valorar, sense oblidar que l’1-4 firmat amb tres gols de Mbappé va passar fa només tres setmanes. L’absència de Neymar aquest dimecres no influirà decisivament. Tampoc hi va ser en l’anada.