REUNIÓ TAMBÉ AMB EL B I EL FEMENÍ

Laporta visita Koeman i la plantilla

  • El dirigent ha entrat al vestidor de la ciutat esportiva per saludar els jugadors

  • Després ha visitat el filial i el Barça femení a més d’acudir a La Masia i a l’Estadi Johan Cruyff

  • Laporta i Yuste, que serà el seu vicepresident esportiu, han xerrat amb Pau Gasol als serveis mèdics del club

Laporta visita Koeman i la plantilla
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El seu primer dia com a president del Barça, Joan Laporta ha volgut estar a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí per saludar Ronald Koeman, el tècnic, i la plantilla. El dirigent, acompanyat, en tot moment, de Rafael Yuste, que serà el seu vicepresident esportiu, ha entrat al vestidor del primer equip per xerrar amb els jugadors i animar-los a intentar la gairebé utòpica remuntada en la Champions de dimecres a París (1-4 en l’anada per al conjunt de Pochettino).

Després de saludar Koeman («per fi tindrem el president», havia exclamat aquest hores abans de l’elecció, cansat del desgovern del club), i els futbolistes, Laporta i Yuste han acudit al camp d’entrenament del Barça B per tenir el mateix gest amb García Pimienta, el tècnic del filial, i els seus futbolistes. També han visitat els dos dirigents al Barça femení de Lluís Cortés, abans de trepitjar l’Estadi Johan Cruyff i La Masia, la residència on viuen els joves talents del club.

Notícies relacionades

Després, i per completar el seu matí a la ciutat esportiva del Barça, han visitat els serveis mèdics, on hi havia Pau Gasol, el nou reforç de la secció de bàsquet, que serà presentat oficialment pel mateix Laporta. Allà ja s’hi ha incorporat Juan Carlos Navarro, un dels pilars de l’estructura esportiva que ha dibuixat Laporta per a la seva segona era al Camp Nou i al Palau Blaugrana.

Amb Navarro ha coincidit mentre s’entrenava l’equip júnior