«ÉS IMPACTANT», ADMET L’EXPRESIDENT

Laporta: «Primera notícia, primer presumpció d’innocència»

  • «No és una bona notícia ni agradable per al Barça», afirma

  • «Si bé no va tenir una gestió bona no deixa d’haver sigut president del Barça», diu, ja que ha rebut la informació en una entrevista en directe a UA1 Lleida Ràdio

  • «Molta gent vol fer mal al Barça. No ho permetrem. Mai caminaràs sol», diu Freixa

Laporta: «Primera notícia, primer presumpció d’innocència»
1
Es llegeix en minuts

Estava de campanya participant en una entrevista amb l’emissora UA1 Lleida Ràdio quan Joan Laporta ha rebut la informació que Bartomeu i els seus tres homes de màxima confiança al club (Grau, Masferrer i Gómez Ponti) havien sigut detinguts per l’escàndol de les xarxes socials, el Barçagate. «Home, primera notícia, primer presumpció d’innocència», ha dit l’exdirigent blaugrana, candidat a les eleccions del pròxim 7 de març.

«No és una bona notícia ni una notícia agradable per al Barça», ha reconegut Laporta. «Si bé no va tenir una gestió bona no deixa d’haver sigut president del Barcelona i és una notícia que no és agradable per a cap persona. La veritat és que és una notícia impactant, certament», ha reconegut un dels grans favorits per guanyar les eleccions de diumenge vinent.

«Depurar responsabilitats»

Notícies relacionades

Busca Laporta que «perjudiqui el club com menys millor» un cas que «no s’hauria d’haver produït mai», i lamenta totes les gestions realitzades per Bartomeu. «Ja ho vaig dir. S’hauran de depurar responsabilitats. Si això es confirma i hi ha situacions irregulars, amb caràcter delictiu. El que busquem és que el Barça sigui sostenible. Però si la directiva sortint no dona explicacions o solucions hauran de fer-ho i proposar-ho».

També Toni Freixa, un altre dels candidats, s’ha posicionat a través d’un missatge en el seu compte de Twitter. «Molta gent vol fer mal al Barça. No ho permetrem. Mai caminaràs sol», ha escrit.