IMPORTANT COMISSIÓ

Minguella es va embutxacar 10 milions pel fitxatge de Malcom, segons la SER

El futbolista, que no va triomfar de blaugrana, va ser contractat el 2018 i ara juga al Zenit

Minguella es va embutxacar 10 milions pel fitxatge de Malcom, segons la SER
1
Es llegeix en minuts

Segons una informació de la SER, Josep Maria Minguella, agent de futbolista i excandidat a la presidència del Barça, es va emportar deu milions de comissió pel fitxatge de Malcom Oliveira pel conjunt blaugrana, operació efectuada l’estiu del 2018.

Notícies relacionades

Així, el Barça va autoritzar Minguella perquè intermediés i negociés en el seu nom amb el Girondins de Burdeus, el club on jugava Malcom. D’aquesta manera, Minguella, en qualitat d’agent, es va embutxacar una comissió de 10 milions d’euros. Malcom, que no va triomfar com a blaugrana, milita ara al Zenit rus.

Aval presidencial

La mateixa informació indica que l’actuació de Minguella en la contractació del futbolista estava avalada per Josep Maria Bartomeu, Jordi Mestre i Òscar Grau i el mateix agent, amb un contracte en què constaven les diverses comissions establertes. Entre les clàusules, s’especificava que si aconseguia evitar que un altre equip fitxés Malcom, s’emportava 1.500.000 euros, una cosa que va acabar passant amb la Roma, o que Minguella cobraria el 20% de la quantitat de variables pel futbolista i un 15% del fitxatge total un any després de l’acord.