LA COPA DEL REI

El Barça s’enfrontarà al Granada en els quarts de final

El Barça s’enfrontarà al Granada en els quarts de final
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Primer va ser el Cornellà (0-2). Després, el Rayo Vallecano (1-2). I ara el Barça s’enfrontarà al Granada als quarts de final de la Copa del Rei, que es disputaran la setmana vinent. L’equip de Koeman, després d’un mes de gener extenuant (vuit partits fora de casa, set victòries i una derrota, que li va costar la Supercopa d’Espanya), es lliura a aquest torneig. Aquesta eliminatòria també es jugarà a partit únic els dies 2, 3 i 4 de febrer.

«És el camí més curt per guanyar un títol», ha recordat l’entrenador blaugrana, que ara s’enfrontarà al Granada, després d’haver reconstruït l’equip sobre la base tàctica del 4-3-3, a més d’anar recuperant jugadors com Riqui Puig i Umtiti, que no entraven en els seus plans inicials, i mentre es consoliden peces com Pedri, De Jong i Araujo.

Notícies relacionades

A l’espera de si li arriba el fitxatge que ha demanat per reforçar la defensa (el jove Eric García, del Manchester City, és l’elegit, tot i que hagi provocat fins i tot una baralla electoral entreVíctor Font,Joan Laporta i Toni Freixa), Koeman ha preparat aquest matí el partit contra l’Athletic de diumenge al Camp Nou, el primer partit que juga a casa aquest mes de gener.

Amb l’eliminació del Madrid contra l’Alcoià i de l’Atlètic contra el Cornellà, el tècnic exigeix la màxima concentració per aspirar a la Copa.