LES REACCIONS AL GRANADA-BARÇA

Koeman: «Sembla que tinc alguna cosa en contra del Riqui i no és així»

  • El tècnic del Barça celebra haver sumat 9 punts en tres sortides consecutives i creu que «donen confiança»

  • «El Samuel ha jugat molt bé, ha demostrat tenir lloc en aquesta plantilla», diu sobre Umtiti

Koeman: «Sembla que tinc alguna cosa en contra del Riqui i no és així»
1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Ronald Koeman no ha amagat la seva satisfacció amb la golejada de la victòria. El 0-4 del Nuevo Los Cármenes, afegit a les dues últimes victòries a domicili, «donaran confiança» a l’equip segons el tècnic holandès, que ha lloat Griezmann i Umtiti («ha demostrat tenir lloc en aquesta plantilla») i ha tret ferro a la polèmica amb Riqui Puig: «Sembla que tinc alguna cosa en contra del Riqui, però no és així».

El míster blaugrana ha volgut aclarir les seves manifestacions de fa uns dies respecte a la necessitat dels joves de jugar amb continuïtat, el que semblava posar a la rampa de sortida el migcampista del planter. «Sembla que vaig parlar només sobre el Riqui i no és veritat, parlava en general. Tenim altres jugadors molt joves, com Konrad, Júnior, Matheus, que últimament no tenen minuts. Però sempre agafeu un nom i no és bo per al Riqui ni per mi», ha explicat Koeman. «Si tinc alguna cosa amb el Riqui o penso alguna cosa sobre el seu joc en parlem, no hi ha cap problema. Cal estar sempre d’acord sobre el seu futur, però parlant en general, no només del Riqui», ha acabat dient.

Umtiti, «amb lloc a la plantilla»

Notícies relacionades

Riqui va tenir 20 minuts, mentre que Samuel Umtiti va disputar els 90 després de la lesió durant l’escalfament d’Araujo. El francès s’ha emportat elogis del seu entrenador. «Per al Samuel ha sigut el primer partit sencer en molt temps i crec que ho ha fet molt bé. Ha estat bé en defensa i també des del darrere ha fet moltes passades verticals, que a mi m’agrada. Ha demostrat tenir lloc en aquesta plantilla».

Griezmann, un altre dels damnificats al principi de temporada per les declaracions directes i sovint crues del tècnic, també ha tingut bones paraules. «És important que hagi marcat perquè es pot treballar bé per a l’equip, però els gols per als davanters sempre són importants».