OPERAT AL GENOLL ESQUERRE

Tres mesos sense Coutinho

  • El brasiler augmenta la llista d’absències de llarga durada juntament amb Ansu Fati i Piqué

  • «Ha sigut intervingut satisfactòriament», anuncien els metges del Barça

  • L’operació del menisc extern ha sigut realitzada pel doctor Joan Carles Monllau

  • Messi rep l’alta i jugarà aquest diumenge contra l’Osca

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Barça haurà de passar tres mesos sense Coutinho, el fitxatge més car de la seva història. Aquest és el temps de baixa que han anunciat els serveis mèdics del club blaugrana després de sotmetre el jugador brasiler a una intervenció quirúrgica.

Coutinho es va lesionar en el duel contra l’Eibar. Havia aparegut en el tram final del partit, però ni tan sols el va poder acabar. Va abandonar coixejant el Camp Nou, desolat per aquest nou obstacle a què s’enfrontava. Va agafar-se uns dies per pensar el pas següent, que ha sigut l’operació, feta pel doctor Joan Carles Monllau, sota la supervisió dels metges del club.

«Ha sigut intervingut satisfactòriament de la lesió al menisc extern del genoll esquerre i el temps aproximat de baixa serà de tres mesos», ha dit el Barça en el comunicat mèdic.

Umtiti, baixa contra l’Osca; Konrad, alta

Notícies relacionades

Deixa, per tant, Koeman amb un altre problema, ja que es tracta d’una lesió de llarga durada. Coutinho coincidirà a la infermeria amb Ansu Fati i Gerard Piqué. El tècnic va facilitar la llista de convocats per mesurar-se aquest diumenge a l’Osca, on recupera Messi, que es va perdre el duel contra l’Eibar per unes molèsties al turmell.

No obstant, Umtiti, que té «una indisposició gàstrica», estarà de baixa i es convoca Konrad, l’extrem del Barça B.