LA IMATGE DEL ‘10’

Messi, una abraçada amb sentiment

  • No va marcar contra la Reial, però va liderar l’equip amb ràbia i compromís
  • Acabat el partit, va penjar una foto a Instagram amb tot l’equip celebrant el decisiu 2-1 de De Jong
Barcelona  16 12 2020   Deportes  Los jugadores azulgrana se abrazan efusivamente tras el gol concedido por VAR a Dejong durante el partido de liga entre el FC Barcelona y la Real Sociedad    Fotografia de Jordi Cotrina

Barcelona 16 12 2020 Deportes Los jugadores azulgrana se abrazan efusivamente tras el gol concedido por VAR a Dejong durante el partido de liga entre el FC Barcelona y la Real Sociedad Fotografia de Jordi Cotrina / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

No va marcar cap gol en l’enfrontament contra la Reial Societat. Però Leo Messi es va comportar, com va recordar Ronald Koeman, el tècnic blaugrana, com un líder. Un líder gens silenciós, capaç d’impulsar l’equip en la primera part i de patir després en la segona meitat.

Acabat el partit, Messi va penjar a Instagram una imatge carregada de simbolisme. Fa temps que no està actiu a les xarxes socials, però el capità blaugrana va escollir l’abraçada que es va fer tot l’equip quan el VAR va decretar que el gol de Frenkie de Jong era legal.

Notícies relacionades

Un gol que, finalment, va donar els tres punts al Barça per reenganxar-se a la Lliga després d’un inici irregular. L’astre va triar aquesta fotografia just ara que s’acosta el moment perquè sigui amo de la seva destinació.

A partir de l’1 de gener, Messi podrà anar-se’n on vulgui la temporada vinent. Pendent, per descomptat, del president que surti a les urnes el pròxim 24 de gener. Mentrestant, el capità, que no va marcar, va celebrar aquesta victòria tan valuosa amb una imatge que retrata el que va ser una abraçada amb sentiment.