ACTUALITAT BARCELONISTA

Sergi Roberto, positiu per Covid

El blaugrana, que està de baixa per lesió, es troba bé de salut

jmexposito55787515 barcelona  07 11 2020    deportes       koeman y sergi rober201107183938

jmexposito55787515 barcelona 07 11 2020 deportes koeman y sergi rober201107183938 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sergi Roberto ha donat positiu per Covid. El jugador del planter, que estava de baixa per lesió, es troba bé de salut i està aïllat en compliment dels protocols sanitaris.

Notícies relacionades

El Barça ha informat que les proves PCR realitzades dimarts van detectar el contagi per coronavirus i que s’ha procedit també a rastrejar tots els contactes recents el jugador. El jugador no ha viatjat a Hongria per enfrontar-se al Ferencváros, ja que continua de baixa després de patir una ruptura al recte femoral de la cuixa dreta en el xoc contra l’Atlètic fa 10 dies i que l’obligarà a estar dos mesos sense poder estar a disposició de Ronald Koeman.

Prova d’Umtiti amb el filial

En aquest mateix partit va caure lesionat Gerard Piqué, que de moment ha decidit driblar el quiròfan i intentar un tractament conservador. Un altre dels jugadors que continuava de baixa és Umtiti, que, com va avançar Koeman, aquest dimecres farà un partit amb el Barça B per provar i veure com està. Mentre que Lenglet, després d’espantar tothom contra l’Osasuna, s’ha desplaçat amb l’equip a Budapest; Araujo, l’altra víctima de la plaga de lesions en l’eix de la defensa, ha millorat i podria estar recuperat per al partit d’aquest cap de setmana contra el Cadis.

Temes:

Sergi Roberto