ESCAC AL PRESIDENT

Farré denunciarà la junta del Barça si el club ajorna el vot de censura contra Bartomeu

L'impulsor de la moció emprendrà accions legals si dilluns la junta no convoca el plebiscit

zentauroepp30013073 barcelona     12 06 2015    deportes    el precandidato a la201007180052

zentauroepp30013073 barcelona 12 06 2015 deportes el precandidato a la201007180052

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després que el Barça sol·licités dijous ajornar el vot de censuraJordi Farré, impulsor de la moció, ha anunciat que emprendrà accions legals contra la junta directiva si dilluns no es convoca la votació.

Notícies relacionades

El precandidat denuncia que seria un «incompliment flagrant» dels estatuts del club, que marquen que s’ha de convocar el plebiscit com a mínim cinc dies abans, per la qual cosa dilluns seria l’últim dia hàbil. Farré reflexiona que el club hauria de tenir prou recursos per complir amb els protocols sanitaris requerits per la Generalitat i posar-los en marxa el dia 1 de novembre. En aquest sentit, considera que les declaracions del vicepresident Jordi Cardoner demanant una pròrroga de dues setmanes només es poden interpretar com una nova estratègia de l’actual junta directiva per continuar allargant aquest procés i aferrar-se al càrrec».

Després de les paraules de Cardoner a RAC-1, el Govern va citar d’urgència el club, avançant la reunió prevista per a la setmana que ve. L’entitat blaugrana va demanar autorització per ajornar 15 dies les consulta i la Generalitat es va comprometre a donar una resposta ben aviat tot i que dijous va tornar a deixar clar que no veu cap «impediment legal ni sanitari» perquè la consulta es pugui fer en les dates previstes.