els preparatius

Alba rep l'alta mèdica per jugar el clàssic

El lateral esquerre del Barça entra en la convocatòria i Koeman avança que té «moltes possibilitats de ser titular»

zentauroepp55533465 deportes jordi alba201022165331

zentauroepp55533465 deportes jordi alba201022165331

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Jordi Alba ha rebut l’alta mèdica i podrà enfrontar-se al Reial Madrid aquest dissabte (16 h) en el partit de la setena jornada. El defensa s’ha recuperat a temps i serà Ronald Koeman qui decidirà si corre el risc d’alinear-lo com a titular després de la lesió muscular soferta.

Alba va caure en el partit contra el Sevilla el passat 4 d’octubre després de queixar-se dels músculs isquiotibials de la cama dreta. Aquesta dissabte es compleixen 20 dies justos del contratemps. El permís dels metges li obre les portes de la reaparició. Ter Stegen, Umtiti i Matheus Fernandes segueixen a la infermeria. 

Notícies relacionades

«L’última paraula la tindrà el jugador, perquè ell sap si està en condicions de jugar», va dir Koeman, que prefereix esperar al mateix dissabte per decidir si aposta per ell. Vol comprovar el tècnic si el múscul «reacciona bé» a l’últim entrenament. «Té moltes possibilitats de jugar», va avançar, en el supòsit que Alba no noti cap molèstia i se senti completament segur.

L’entrada d’Alba soluciona el problema del lateral esquerre, tot i que el trasllada al lateral dret. Sergiño Dest ha cobert l’absència del defensa esquerrà. El debat és si l’holandès desbancarà Sergi Roberto a la banda dreta. Koeman manté la incògnita d’una altra demarcació, com és una plaça en la davantera, a la qual opten Griezmann, Trincao i Pedri.