LA CRISI INSTITUCIONAL

Bartomeu cita la junta dilluns després del clàssic per decidir el seu futur

El Barça es reunirà amb la Generalitat aquest dimecres per conèixer si s'activa el vot de censura l'1 i 2 de novembre

Bartomeu cita la junta dilluns després del clàssic per decidir el seu futur

Enric Fontcuberta

Es llegeix en minuts

Dies decisius per al futur de Josep Maria Bartomeu en la presidència del Barça. Dies decisius perquè el dirigent ha convocat la seva directiva el pròxim dilluns a una reunió, just després del clàssic amb el Madrid, per resoldre el seu futur. Dissabte estarà a la llotja del Camp Nou amb Florentino Pérez, el president del Madrid. Potser és el seu últim clàssic a l’estadi blaugrana.

Dies decisius també perquè aquest dimecres es realitzarà la segona reunió entre el Barça i la Generalitat de Catalunya per conèixer si s’activa el vot de censura contra la junta de Bartomeu, fixat per a l’1 i 2 de novembre. Dies decisius per a Bartomeu perquè no aconsegueix convèncer tota la plantilla que accepti l’«adequació» salarial que li ha demanat el club.

Dimissió o acudir al vot de censura

Et pot interesar

Serà dilluns quan el president, ja amb tota la informació a la mà, prengui la decisió sobre la seva continuïtat. O dimiteix o acudeix al vot de censura per saber l’opinió dels socis ja que es requereix el 66,6% dels vots perquè prosperi. 

En aquesta reunió de la junta, que s’havia anat posposant durant els últims dies, Bartomeu decidirà els pròxims passos que prendràs. Si és una sortida immediata del club s’obriria el pas a una comissió gestora, que tindria 90 dies per convocar les eleccions, que s’avançarien al mes de març, quan ja estan fixades.