EL MISSATGE DE L'ESTRELLA

Griezmann: «Deschamps sap on posar-me»

El davanter es reinvidica amb un golàs a Croàcia després del seu irregular inici amb el Barça de Koeman

El jugador ha firmat dos gols en aquest minicicle de tres partits amb la selecció francesa

marcosl55416549 france s forward antoine griezmann celebrates after scoring 201015002746

marcosl55416549 france s forward antoine griezmann celebrates after scoring 201015002746 / FRANCK FIFE

2
Es llegeix en minuts

Al cap de vuit minuts de partit, Antoine Griezmann es va inventar un furiós cop amb la dreta dins de l’àrea croata per avançar la selecció francesa, que va acabar guanyant el partit amb un altre gol, el de Mbappé, després d’una gran jugada (1-2). El davanter del Barça es va reivindicar amb aquest xut després de la seva grisa estrena el seu segon any al Camp Nou.

El futbolista recorda que se sent acompanyat i molt protegit pel sistema de Deschamps

En els tres partits amb França d’aquest cicle de seleccions, Griezmann ha marcat dos gols: un a Ucraïna, quan va aparèixer a la mitja hora final d’una còmoda golejada (7-1) i un altre a Croàcia en un treballat triomf. Es va quedar sec en l’empat contra Portugal (0-0).

«Crec que va ser un gol molt bonic. La pilota em va venir i vaig intentar donar-li un bon cop i vaig marcar. Em sento bé amb el gol», va declarar Griezmann en l’entrevista postpartit TF-1. «L’entrenador sap on posar-me així que vaig aprofitar aquesta situació d’avantatge i la confiança de l’entrenador i dels meus companys», va precisar després el jugador francès.

Un gol en 15 partits amb el Barça

En els seus últims 15 partits oficials amb el Barça (12 amb Setién a la banqueta i tres amb Koeman), l’exdavanter de l’Atlètic de Madrid només ha marcat un gol. Va ser al Vila-real el passat 5 de juliol. Ni tan sols el canvi de model tàctic impulsat pel tècnic holandès ha permès a Griezmann retrobar-se amb el gol. 

Amb Setién ocupava el flanc esquerre de l’atac; amb Koeman, en canvi, arrenca des de la banda dreta. Però no ha tingut gairebé pes en els tres enfrontaments inicials del curs: Vila-real, Celta i Sevilla. En cap d’aquests tres xocs va completar els 90 minuts, perquè Koeman, per una raó o una altra, el va substituir.

Notícies relacionades

I després del partit contra el conjunt andalús, el tècnic blaugrana va recriminar al francès que no sabés aprofitar cap de les dues ocasions que va malgastar davant Bono.  

De més a menys

Amb França, Griezmann és molt més feliç, com ell mateix s’encarrega de recordar, acompanyat i defensat, en tot moment, per Deschamps. «Va ser un partit complicat. El terreny de joc era lent, difícil, contra un adversari que tenia moltes ganes de guanyar-nos», va reconèixer Griezmann. «Hem sabut patir i el més important ha sigut la victòria», va afegir el blaugrana.