TERCERA BAIXA

L'Inter paga un milió d'euros en variables al Barça per Arturo Vidal

El club prescindeix del xilè, que no ha jugat ni un minut amb Koeman, per alleugerir l'elevada massa salarial de la plantilla

zentauroepp55054359 deportes200922152957

zentauroepp55054359 deportes200922152957

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Arturo Vidal fitxa per l’Inter de Milà després de rescindir l’any de contracte que li quedava amb el Barça. Ronald Koeman havia comunicat a l’internacional xilè que no comptava amb ell per a la campanya que està a punt de començar i el jugador ha trobat un futur en el club italià gràcies a la insistència d’Antonio Conte,  l’entrenador interista, que ja el va tenir a les seves ordres en la Juventus entre el 2011 i el 2014.

El club blaugrana ha anunciat en el seu comiat del xilè que cobrarà unmilió d’euros, però en variablesper aquesta operació. La dilació en l’acord entre les tres parts residia que Vidal volia cobrar l’any de contracte que li quedava i marxar amb la carta de llibertat, sense que l’Inter hagués d’afrontar un traspàs per ell. El Barça va pagar per ell19 milions més tres en variablesfa dos anys, el 2018, al Bayern de Munic. 

Notícies relacionades

Les converses dels últims dies van fructificar en la renúncia de Vidal, que és la tercera baixa del Barça, després de la d’Arthur (Juventus) i Rakitic (Sevilla). El jugador xilè ha disputat96 partitsen les seves dues campanyes com a blaugrana de 111 de possibles (86%) i ha marcat11 gols. Koeman va prescindir del xilè en els tres amistosos que va jugar el Barça aquesta pretemporada.

Serà el sisè jugador xilè que vesteixi la samarreta de l’Inter després de Zamorano, Pizarro, Luis Jimenez, Gary Medel i Alexis Sanchez, amb qui es retrobarà a Milà.