SEGON AMISTÓS

Koeman tampoc convoca Luis Suárez davant el Girona

L'entrenador tampoc ha citat en la llista de 23 jugadors Arturo Vidal, a punt d'anar-se'n a l'Inter, ni Rafinha, ni Umtiti

marcosl54821720 entrenamiento del barcelona en la ciudad deportiva luis suar200916111632

marcosl54821720 entrenamiento del barcelona en la ciudad deportiva luis suar200916111632 / MIGUEL RUIZ

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

No va entrar dissabte en la llista de 25 jugadors per al debut, amb victòria, davant el Nàstic de Tarragona (3-1). Ni tampoc en el segon partit. Luis Suárez segueix fora. L’uruguaià no ha sigut convocat per al duel d’aquesta tarda a l’estadi Johan Cruyff davant el Girona (19.00 h, TV-3, Barça TV+). Abans de començar els entrenaments fa un parell de setmanes, Ronald Koeman ja va comunicar al davanter que no entrava en els seus plans. Dos partits, dues absències.

El tècnic, després de la sessió matinal realitzada a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, ha facilitat la llista de  jugadors per al segon amistós de la pretemporada. Segon i penúltim xoc de preparació.

Koeman vol anar ajustant detalls, de caràcter tàctic, tan sols 10 dies abans del debut a la Lliga davant el Vila-real al Camp Nou. No hi és Rafinha. Ni Arturo Vidal, a punt de tancar la seva marxa a l’Inter, ni Umtiti en aquesta relació de 23 jugadors.

Suárez, a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. / FCBARCELONA

Primer, sortida; després, entrada

Notícies relacionades

Suárez, que té un any més de contracte, negocia amb la Juventus, pendent a més d’una prova d’italià per ratificar la seva condició de comunitari, que li permeti inscriure’s en la Lliga de Campions. El mercat de fitxatges es tanca el 5 d’octubre

I Koeman sap que si no hi ha sortides no hi poden haver tampoc entrades. Depay, el candidat que ha escollit per reforçar l’atac, per tant, ha d’esperar.