DEBUT CONTRA EL NÀSTIC

Koeman descarta Suárez i Arturo Vidal en la seva primera llista

El tècnic facilita la relació de 25 jugadors i no compta amb el davanter ni amb el centrecampista

El club confia que es desencallin les sortides dels dos futbolistes per donar-li a l'holandès els fitxatges que demana

marcosl54845158 barcelona  9 9 2020 entrenamiento del bar a  suarez y messi 200909171649

marcosl54845158 barcelona 9 9 2020 entrenamiento del bar a suarez y messi 200909171649

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Primer l’hi va dir amb la paraula. Ara, amb fets. Ronald Koeman, l’entrenador del Barcelona, no compta amb Luis Suárez. Ni amb Arturo Vidal. Tots dos ho saben des de pràcticament el primer dia en què el tècnic va agafar el timó de l’equip. Per si en tenien cap dubte, l’holandès no els ha inclòs en una llarga llista de 25 jugadors per mesurar-se aquesta tarda amb el Nàstic de Tarragona (19.00 hores, TV-3 i Barça TV). Hi és Messi, però no l’uruguaià. Ni el xilè.

El missatge de Koeman cap a tots dos no pot ser més contundent. No entren a la seva llibreta per al nou projecte esportiu que comença aquesta tarda a l’estadi Johan Cruyff. Arturo Vidal, que podria renunciar a l’any de contracte que li quedava amb el Barça, està tancant la seva marxa a l’Inter, on firmaria per dues temporades més. Als seus 33 anys, el xilè vol retrobar-se amb Conte, el tècnic que el va fer disfrutar quan tots dos eren a la Juventus.

Pjanic i Todibo reben l’alta de la Covid-19

Amb Suárez, Koeman també ha sigut contundent en el seu missatge. No el veu en el Barça. I de fet ni el crida per al primer amistós, malgrat que pràcticament ha convocat tota la plantilla, inclosos Pedri i Trincao, que podrien debutar avui.

Vidal negocia la seva marxa a l’Inter i Suárez busca la seva sortida a la Juventus. Tots dos tenen un any més de contracte

Notícies relacionades

Però no hi ha lloc per a l’uruguaià, el tercer golejador en la història del club. Suárez negocia amb la Juventus per convertir-se en el nou soci de Cristiano Ronaldo a Torí. També negocia que el Barça li aboni el contracte que l’uneix fins al 30 de juny del 2021. Tot i que, de moment, no hi ha acord. Però tant Suárez com Arturo Vidal ja han rebut el missatge esportiu. No entren en una convocatòria per a un amistós que té 25 jugadors.

El tècnic blaugrana ha rebut, a més, la notícia que Pjanic, que ha fet la primera sessió, de forma individual, com Todibo, han rebut l’alta mèdica després d’haver superat tots dos el positiu per Covid-19.