S'UNEIX AL BARÇA

Coutinho vol ser el 'fitxatge' de Koeman

El brasiler s'ha incorporat als entrenaments abans del previst per convèncer el nou tècnic

El fitxatge més car de la història del club confia a assentar-se al Camp Nou després de la seva primera etapa grisa

coutinho1

coutinho1

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Philippe Coutinho té pressa. El fitxatge més car de la història del Barça, que va invertir 120 milions d’euros més 40 en variables per treure’l d’Anfield el gener del 2018, té pressa. El centrecampista brasiler, de 28 anys, vol convèncer Ronald Koeman que té lloc en el seu nou projecte esportiu.

A Coutinho se l’esperava la setmana vinent a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí (tenia permís fins al dia 8 de setembre), però s’ha presentat aquest mateix matí a la feina amb Koeman, conscient que no pot fallar en la seva segona, i potser, última oportunitat de triomfar amb la samarreta blaugrana. I el club, fins i tot abans de començar la sessió, ha difós la foto del retorn del brasiler.

Dos gols i una assistència en el 2-8 de Lisboa

No fa ni un mes, va passar el 14 d’agost, quan Coutinho apareixia a l’últim quart d’hora del partit que va acabar amb el Barça a Lisboa. Portava posada la samarreta del Bayern Munic, on ha estat cedit durant tota la temporada. I va tenir temps de marcar dos gols a l’equip blaugrana –no els va celebrar– i regalar una assistència. 

Coutinho marca un dels seus dos gols al Barça a Lisboa. / AP / MANU FERNÁNDEZ

Arriba després de ser campió d’Europa amb el Bayern i firmar el triplet a l’aconseguir també la Bundesliga i la Copa

El 23 d’agost es va proclamar campió d’Europa amb el club bavarès, que va firmar una temporada perfecta després de guanyar abans la Bundesliga i la Copa alemanya. El paper de Coutinho al Bayern va anar disminuint.

Notícies relacionades

Va ser suplent davant el Barça i suplent també a la final contra el París SG (va jugar 21 minuts), que es va emportar l’equip de Flick gràcies al gol de Coman. I en els 38 partits que ha jugat amb el Bayern ha marcat 11 gols, a més a més de repartir nou assistències.

Ara, al Camp Nou, Coutinho vol aprofitar la remodelació que està impulsant Koeman a la plantilla per trobar el seu lloc.