ACTUALITAT BLAUGRANA

El pare de Leo Messi dubta ara que el jugador marxi del Barça

«No ho sé», ha replicat Jorge Messi a la pregunta de si està estudiant que el jugador compleixi l'any de contracte

marcosl54741333 llegada padre messi  jorge messi fc barcelona  foto  javi fe200903122235

marcosl54741333 llegada padre messi jorge messi fc barcelona foto javi fe200903122235 / JAVI FERRANDIZ

2
Es llegeix en minuts

Jorge Messi no va poder ser més breu, però a hores d’ara del partit qualsevol gest, a falta de paraules dels veritables protagonistes, val per emmarcar l’estat de la situació. El pare i representant del futbolista va ser enfocat per una càmera de Deportes Cuatro quan entrava amb el seu cotxe en un pàrquing i la reportera en guàrdia li va preguntar si és cert que el ‘10’ està estudiant continuar al Barça. «Sí», va respondre amb parquedat i serietat. Tot i que després va matisar que hauria dit «no ho sé», dubtant sobre la seva continuïtat, en la línia que el dia anterior havia declarat aquesta opció com a «difícil, difícil».

Continua tot obert. Han passat ja 10 dies des que va enviar el burofax a les oficines del club. I dimecres es va viure la reunió entre els dirigents del FC Barcelona i els representants del jugador. La trobada, celebrada a les instal·lacions de l’entitat barcelonista, va acabar amb les posicions tan enverinades com sempre, amb Josep Maria Bartomeu insistint que no pensava deixar anar Messi i el pare, acompanyat del seu fill Rodrigo i un advocat, afirmant que la voluntat de Messi és marxar immediatament.

Hores després, Martín Arévalo, un periodista de Tyc Sports a l’Argentina, ben connectat amb els futbolistes de la selecció argentina i que va divulgar l’enviament del cèlebre burofax, avisava que ara hi ha un «90% d’opcions» de què Messi continuï al club blaugrana i compleixi el seu contracte que acaba el juny del 2021. «Aquest dijous pot ser un dia crucial, ja que s’espera que arribi una decisió definitiva», va afegir. «A hores d’ara ho està avaluant. Els dirigents li van demanar sisplau que es quedi. El Leo ho resoldrà ben aviat i comunicarà. Veurem com acaba», va augurar.

La clàusula intimidatòria de 700 milions

Notícies relacionades

Aquest dimecres, el pare i agent de Leo Messi, Jorge Messi, es va reunir amb el seu fill Rodrigo i l’advocat de Cuatrecasas Jorge Pecourt amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el directiu Javier Bordas sense arribar a cap acord.

 Abans d’entrar a la seva oficina per trobar-se amb els advocats que porten el cas, Jorge Messi va reconèixer a Mediaset que no sap si Leo Messi se n’anirà del Barça o no, però va assegurar que és «difícil» que es quedi. Aquesta mateixa postura es va ratificar en la trobada amb el club. Els representants del ‘10’ culer van argumentar l’execució de la clàusula per estar en temps i forma, mentre que el Barça es va remetre al contracte en vigor fins al 2021 i els 700 milions d’euros com a llibertat per a Messi. Una postura que va enquistar una possible solució.