CRISI BLAUGRANA

Setién també envia un burofax al Barça sol·licitant el seu acomiadament oficial

El tècnic càntabre reclama la indemnització que encara se li deu

jmexposito54495599 handout   14 august 2020  portugal  lisbon  barcelona coach 200814233001

jmexposito54495599 handout 14 august 2020 portugal lisbon barcelona coach 200814233001 / Michael Regan UEFA via Getty Ima

1
Es llegeix en minuts

A les oficines del FC Barcelona s’ha rebut en les últimes hores un altre burofax. En aquesta ocasió, el document procedeix de Quique Setién, ja exentrenador del primer equip. Al burofax enviat pels seus advocats, Setién reclama que se li comuniqui de forma oficial el seu acomiadament per poder fitxar per un altre equip.

Notícies relacionades

L’endemà que Leo Messi fes arribar la bomba del seu desig de marxar a través d’un burofax, els lletrats de l’entrenador càntabre han enviat el seu, informació difosa en primer lloc per la cadena SER. Setién desitja poder organitzar el seu futur i per a això necessita l’acomiadament oficial, no realitzat malgrat la contractació ja de Ronald Koeman, i per descomptat la indemnització, ja que tenia contracte fins a finals del 2021.

El FC Barcelona ha admès rebre la notificació i gestionarà la reclamació del cos tècnic del primer equip barcelonista «en temps i en forma». L’última compareixença de Setién es va produir després de la terrible derrota de Lisboa contra el Bayern de Munic. Pocs dies després es va confirmar el que era un secret a crits, que el càntabre no continuaria a la banqueta blaugrana la temporada que ve.