EL CLUB NO INDICA QUAN TORNARÀ

Griezmann pateix «una lesió muscular» i es perd l'última setmana de Lliga

El francès va demanar el canvi en el descans de Valladolid al notar molèsties al quàdriceps de la cama dreta

Els metges no donen pistes sobre la seva tornada i Setién vol recuperar-lo per a la Champions contra el Nàpols

marcosl54081544 barcelona s antoine griezmann during the spanish la liga soc200712093438

marcosl54081544 barcelona s antoine griezmann during the spanish la liga soc200712093438 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Acabada la primera part contra el Valladolid, el període en què millor va jugar el Barça, Antoine Griezmann abandonava la gespa de l’estadi nou José Zorrilla frustrat. Frustrat perquè havia tingut una claríssima ocasió després d’un excel·lent centre des de la banda dreta de Semedo, però no va encertar a disparar amb la cama dreta. I frustrat, a més, perquè havia sentit unes molèsties musculars. I es perdrà la setmana final de la Lliga.

Se l’ha sotmès a diverses proves mèdiques i se li ha detectat «una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta», segons ha informat el Barça. En aquest escarit comunicat, el club no precisa el temps que estarà de baixa ja que «l’evolució marcarà la seva disponibilitat». L’objectiu és que estigui a punt per al 8 d’agost en el retorn a la Champions contra el Nàpols (1-1 en l’anada a Itàlia).

Griezmann va arribar al vestidor en el descans, va parlar amb Quique Setién («ha sigut ell qui ens ha demanat el canvi», va reconèixer després el tècnic) i ja va haver de veure la segona meitat lluny de la gespa.

Un pla per al Nàpols

A més, havia començat el partit frustrat perquè va malgastar un perillós contraatac en què Griezmann va descobrir que no havia pres la decisió encertada. Ni va acabar la jugada. Ni va connectar bé amb Messi, que li demanava la pilota des de la distància. Allà ja va començar a tocar-se la cama dreta. Més tard va arribar l’error després de la passada de Semedo, les molèsties musculars i el canvi.

Notícies relacionades

A l’equip de Setién només li queden dos partits: dijous contra l’Osasuna al Camp Nou i després l’última jornada a Mendizorroza contra l’Alabès. I en l’horitzó el Nàpols espera el 8 d’agost per poder arribar a l’exigent Champions exprés en què el primer rival seria, en cas de derrotar els italians, el poderós Bayern Munic.

Amb aquest pla ara treballa Griezmann, l’únic jugador del trident que forma amb Messi i Suárez que no havia patit cap lesió. Fins que va arribar el partit contra el Valladolid.