ELS ENCREUAMENTS DE LA FINAL A 8

El sorteig de la Champions ofereix un duríssim camí per al Barça

Els blaugranes s'enfrontaran a quarts contra el Bayern o el Chelsea (0-3 dominen els alemanys) si abans eliminen el Nàpols al Camp Nou (1-1)

El guanyador del Madrid-City de vuitens es podria creuar amb els blaugranes en una semifinal, mentre que l'altra apunta a un Atlètic-PSG

jmexposito54064444 the uefa champions league trophy is displayed ahead of the u200710124001

jmexposito54064444 the uefa champions league trophy is displayed ahead of the u200710124001 / HAROLD CUNNINGHAM

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El Barça ja coneix el seu hipotètic camí fins a la final de la Champions a la final a 8 que s’ha de disputar a Lisboa en un inusual mes d’agost. Si l’equip blaugrana elimina el Nàpols (queda pendent la tornada de vuitens) el seu rival a quarts seria el guanyador de l’eliminatòria entre el Bayern i el Chelsea. Una eliminatòria dura, com ho seria també la hipotètica semifinal, en la qual els blaugranes es podrien enfrontar al Reial Madrid o al City de Pep Guardiola. Abans, aquell que sobrevisqui d’aquest estel·lar duel de vuitens encara pendent de decidir, s’enfrontarà a quarts contra el Lió o la Juventus.

Per l’altra part del quadro han quedat aparellats els quatre equips que sí que tenen ja el passaport per a quarts. L’Atlètic ha tingut ‘a priori’ molta fortuna al quedar aparellat amb el Leipzig. El PSG, per la seva banda, s’enfrontarà amb l’Atalanta, botxí del València. L’Atlètic-PSG es perfila com una interessant semifinal, tot i que el format de la competició, a partit únic a partir de quarts i concentrat en pocs dies, converteix en imprevisible el desenllaç.

Els duels pendents

Notícies relacionades

La Champions tornarà els dies 7 i 8 d’agost per completar la ronda de vuitens de final que la pandèmia del coronavirus va deixar inconclusa. El Barça-Nàpols del Camp Nou (1-1 en l’anada a San Paolo) apunta al dissabte 8. En aquells dos dies, en qualsevol cas, es jugaran les altres tres eliminatòries pendents: Manchester City-Reial Madrid (1-2 per als anglesos); Bayern-Chelsea (0-3 dominen els alemanys) i Juventus-Lió (els italians hauran de remuntar l’1-0).

Les dates

Ja amb els 8 equips classificats instal·lats a Lisboa, els quarts es jugaran del 12 al 15 d’agost; les semifinals, el 18 i 19 d’agost, i la final, el 23 d’agost. Totes les rondes d’aquesta final a 8 seran a partit únic. Un any més, no serà possible veure una final entre el Barça i el Madrid. El Bayern, Manchester City i Atlètic o PSG podrien ser el camí cap al títol d’un Barça que abans s’haurà de desfer del Nàpols.