reforç interessant

El Barça d'handbol fitxa la jove promesa Domen Makuc

El central té 20 anys i s'incorpora a la disciplina blaugrana per a les pròximes quatre temporades

zentauroepp54052197 deportes200709163310

zentauroepp54052197 deportes200709163310

1
Es llegeix en minuts

El Barça d’handbol ha fitxat el central eslovè Domen Makuc (20 anys, 1,88 metres i 85 quilograms), procedent del Celje i que firmarà les quatre pròximes temporades pel club català. Es tracta d’un jugador amb gran projecció i experiència, malgrat la seva curta edat, ja que fa quatre anys que juga com a professional en les files del Celje Pivovarna Lasko, club amb el qual va debutar en la Lliga de Campions en la temporada 2016-17. De fet, Makuc es va convertir en el primer jugador nascut en el segle XXI a debutar en la màxima competició continental.

Notícies relacionades

Makuc és un bon director de joc, amb molta tècnica, ràpid i atrevit, i que en el club blaugrana creixerà juntament amb grans especialistes, com Luka CindricAron Pálmarsson i Raúl Entrerríos, que jugarà la seva última temporada. «Són alguns dels millors jugadors del món. Desitjo aprendre d’ells», ha dit Makuc, que serà presentat oficialment en les pròximes setmanes, en unes declaracions distribuïdes pel Barça.

El director esportiu, David Barrufet, ha comentat que Makuc pot «aportar moltes coses», però que encara ha de treballar molt a causa de la seva joventut.

Temes:

Handbol