ACTUALITAT BLAUGRANA

Bartomeu: «Setién continuarà, evidentment»

El president blaugrana es felicita dels resultats de l'auditoria del 'Barçagate', defensa l'actual entrenador i admet la necessitat d'afanyar-se amb l'Espai Barça

zentauroepp54016460 bartomeu  presentacion jasikevicius  fc barcelona  foto  jav200706173647

zentauroepp54016460 bartomeu presentacion jasikevicius fc barcelona foto jav200706173647 / JAVI FERRANDIZ

3
Es llegeix en minuts

Josep Maria Bartomeu ha concedit aquest matí un parell d’entrevistes radiofòniques, a RAC-1 i Catalunya Ràdio, després que ahir es fes públic l’auditoria sobre la contractació polèmica de serveis d’escrutini de xarxes socials, l’anomenat ‘Barçagate’. Aquests són els temes abordats.

‘BARÇAGATE’: «No hi ha corrupció, simplement una empresa contractada per fer uns serveis. Fem un seguiment del que es diu a les xarxes socials com ho fem amb els mitjans tradicionals. L’important és que l’auditoria desmenteix que hi hagués corrupció, que ningú posés la mà a la caixa, que ningú va encarregar difamar els jugadors i que el preu pagat és el de mercat. Tenia ganes que sortís ja».

FACTURES FRACCIONADES: «El de les xarxes socials és un projecte estratègic i confidencial i cada departament ha rebut el seu import. L’auditoria ens diu que sent una unitat no feia falta fer-ho d’aquesta manera. Hem de millorar perquè ens hem saltat aquests protocols interns, no que hàgim fet gens il·legal. Hem de trobar un camí per fer aquest tipus d’accions confidencials sense perill que es filtrin, però de manera diferent, sense aquest soroll».

DIMISSIÓ: «No, al contrari. És el moment d’arremangar-se i penso a treballar més i prendre decisions. En aquest moment, amb la pandèmia, hem tingut problemes, però ens en sortirem».

JAUME MASFERRER: «Masferrer està suspès de feina i en els pròxims dies, una vegada descobrim tot l’informe, decidirem. Ell es va apartar voluntàriament mentre durés l’auditoria, que havia de ser de tres o quatre setmanes».

EXTORSIÓ: «No només a Masferrer, sinó a altres persones de fora del club, ho estan investigant els Mossos, que és el que té el jutjat número 13. Era contra cinc persones, que no tenen res a veure amb el Barça. Ho anirem veient».

CANVI D’ENTRENADOR: «No em penedeixo del canvi de Valverde. L’equip necessitava un impuls. Setién coneix el nostre ADN, el model i ha portat nous aires i noves idees».

LA CONTINUÏTAT DE SETIÉN: «Continuarà, evidentment. Tots estem subjectes als resultats, però estic satisfet de l’evolució d’equip. Ha millorat, es nota un canvi. Espero que continuï així».

LA TORNADA CONTRA EL NÀPOLS: «Estem lluitant perquè la tornada de vuitens es jugui al Camp Nou. La UEFA, si la situació és normal, sap que jugaríem aquí. Però cal estar atent a l’evolució dels rebrots». 

VAR: «Estic molt a favor del VAR perquè el resultat final sigui més just. Com vaig dir, l’aplicació del VAR no és del tot equànime, i moltes de les seves decisions han afavorit un club i han perjudicat molts d’altres. Ho veu tothom. Continuo sent un ferm defensor del VAR. És un tema que preocupa el món del futbol».

MESSI: «Tenim l’obligació de renovar Messi. Li queden molts anys de futbol. Ha dit moltes vegades que vol seguir al Barça».

ESPAI BARÇA: «Voldria tirar endavant el finançament de l’Espai Barça. Altres parts hauran d’esperar, com el Palau. L’urgent és l’estadi. En aquests moments hi haurien d’haver grues a l’estadi. Tenim un finançament ja acordat. I quan puguem votar en llibertat, si pot ser a l’octubre o novembre, farem el referèndum».

NEYMAR: «És poc probable una operació així, perquè la situació de tots els clubs d’Europa és molt difícil».

Notícies relacionades

QUADRAR COMPTES: «No és cert que s’hagi fet per quadrar balanços. Si fos per això, potser podríem haver venut altres jugadors que tenen importants ofertes a sobre de la taula. Pjanic era un jugador molt buscat. Ho havíem intentat altres anys».

PARTITS AMB PÚBLIC: «El pitjor escenari en què treballa el club blaugrana és la tornada dels aficionats al Camp Nou el febrer del 2021. Però, repeteixo, és el pitjor escenari».