INSTRUCCIÓ JUDICIAL

Els Mossos requereixen documentació sobre el 'Barçagate' al Camp Nou

Els agents demanen informació sobre els contractes a I3Ventures i el preu que es va pagar

El club espera l'auditoria encarregada a Price Waterhouse Coopers

zentauroepp53509830 entrenamiento del barcelona en la ciudad deportiva bartomeu200703185657

zentauroepp53509830 entrenamiento del barcelona en la ciudad deportiva bartomeu200703185657 / A MIGUEL RUIZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta setmana els Mossos d’Esquadra s’han personat a les instal·lacions del Camp Nou per requerir al club documentació relativa al ‘Barçagate’ per ordre de la jutge d’instrucció número 13 de Barcelona, segons ha revelat aquest diumenge ‘La Vanguardia’. El cas investiga els contractes amb l’empresa I3 Ventures per portar les xarxes socials del Barça i des de la qual es van crear comptes falsos per criticar opositors a la directiva actual i, fins i tot, futbolistes.

Els agents policials han sol·licitat informació sobre els contractes, així com el preu que se’n va pagar i els controls que té el club.

La investigació, oberta arran de la denúncia de vuit socis que formen part del grup Dignitat Blaugrana, pretén aclarir si s’ha produït alguna irregularitat i, en el cas que fos així, esbrinar qui en va ser el responsable.

El cas va sortir a la llum el 17 de febrer, quan la cadena SER va revelar les irregularitats de I3 Ventures. La denúncia dels vuit socis també recull les paraules de l’exvicepresident del Barça Emili Rousaud a RAC-1 afirmant que algú «havia ficat la mà a la caixa».

A l’espera de l’auditoria

Notícies relacionades

Segons ha pogut saber aquest diari, en el club es dona per descomptat que l’auditoria, encarregada a Price Waterhouse Coopers, que fa setmanes que s’hauria de conèixer, reflectirà que ningú es va emportar diners i que el preu que es va pagar a I3 Ventures, gairebé un milió d’euros, és preu de mercat. Una altra cosa és, afegeixen les mateixa fonts, que l’empresa contractada complís amb els seus serveis de forma adequada.

El que en el club consideren evident que aflorarà l’auditoria és que el contracte amb I3 Ventures no va passar pel comitè de control intern que ha de supervisar tots els contractes de més de 200.000 euros.