NOMÉS 15 JUGADORS DEL PRIMER EQUIP

El Barça viatja a Vigo amb 8 joves del filial

Setién torna a patir la precarietat de la plantilla en un partit clau per mantenir les opcions del títol

marcosl53872624 deportes entrenamiento del fc barcelona fotografia de miguel200626185248

marcosl53872624 deportes entrenamiento del fc barcelona fotografia de miguel200626185248

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Quique Setién només li queden 15 jugadors per viatjar a Vigo, on es jugarà aquest dissabte contra el Celta (Balaídos, 17.00 hores) les seves opcions de continuar lluitant pel títol. El tècnic pateix, altre cop, la precarietat de la plantilla, que va quedar debilitada en el mercat hivernal i això que, al final, va acabar fitxant  Martin Braithwaite, l'exdavanter del Leganés.

Notícies relacionades

Però l'entrenador del Barça ha hagut de recórrer a vuit joves del Barça B. En realitat, són set del filial blaugrana (el porter  Iñaki Peña, Collado, Riqui Puig, Araujo, Monchu, Morer i Cuenca  i un juvenil (Ansu Fati), que ni tan sols ha debutat amb l'equip de García Pimienta. Va passar del juvenil al primer equip.

La situació s'ha agreujat per la sanció de Busquets, que va veure la cinquena cartolina groga contra l'Athletic i haurà de veure l'enfrontament des de casa seva, a la televisió. Tampoc és que tingui tants jugadors lesionats. Només tres viuen ara a l'infermeria:  Dembélé, que ja n'és un habitual,  Sergi Roberto  i  Frenkie de Jong, que està enfadat amb els serveis mèdics del club perquè no van saber detectar la gravetat de la seva lesió muscular, que li pot fer perdre's la resta de la Lliga.