SORTEIG DE LA UEFA

Sorteig de la seu de l'Atlètic-Barcelona de la Champions femenina

El duel fratricida dels quarts de final es jugarà el 21 o el 22 d'agost a Bilbao o Sant Sebastià

jdomenech51947780 charlyn corral of atletico de madrid in action during the sp200625174100

jdomenech51947780 charlyn corral of atletico de madrid in action during the sp200625174100 / Oscar J Barroso AFP7 Europa

1
Es llegeix en minuts
J. D.

Ja se sap que l’Atlètic i el Barcelona dirimiran un duel fratricida a la Lliga de Campions femenina. L’atzar els va aparellar en el sorteig dels quarts de final, eliminatòria que es disputarà, igual que les semifinals, a partit únic. Se sap també que el vencedor s’enfrontarà al supervivent del duel entre el Glasgow i el Wolfsburg. Avui se sabrà on es jugarà aquest partit. O Bilbao (San Mamés) o Sant Sebastià (Anoeta).

És l’únic que falta per conèixer-se en el desenllaç de la Champions femenina 2019-20, que es va cancel·lar al febrer i s’acabarà a l’agost. Bilbao i Sant Sebastià van ser les seus triades per la UEFA per als vuit equips que van accedir als quarts.

Notícies relacionades

Les dates estan decidides (21 i 22 d’agost per a la primera ronda, 25 i 26 per a les semifinals, 30 d’agost per a la final) i només s’ha determinat l’escenari de l’últim duel, que serà l’estadi d’Anoeta. La UEFA anunciarà aquest divendres la seu de cada eliminatòria directa. A l’altra part del quadro discorren Arsenal i París Saint Germain i Olympique de Lió (les vigents campiones) i Bayern de Munic. Tots els equips romandran concentrats al País Basc.

Desolació blaugrana a la final europea de Budapest del 2019. / BERNADETT SZABO (REUTERS)

Sense fitxatges, però cinc canvis

El canvi de format a causa de la pandèmia del coronavirus ha retocat alhora les normes de participació, a més de carregar-se la seu de Lió per a la final. Els equips podran afegir tres jugadores a la llista de 25 inscrites per a la competició però que ja fossin elegibles durant la temporada 19-20. Els fitxatges que es facin per a la següent campanya no podran ser alineades. Així mateix, es permetran els cinc canvis en cada partit com en el futbol masculí.