polèmica blaugrana

El Barça aïlla Semedo, que va assistir a una festa d'aniversari

El defensa portuguès va anar dilluns a un restaurant de Castelldefels, aquest dijous ha sigut sotmès al test de coronavirus i se li ha prohibit entrenar-se amb els companys

jdomenech50210639 barcelona  02 10 2019    deportes   semedo durante el encuen200213164538

jdomenech50210639 barcelona 02 10 2019 deportes semedo durante el encuen200213164538 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El Barça s’ha entrenat aquest dijous al matí sense Nélson Semedo, que ha sigut aïllat dels seus companys després de conèixer-se que es va saltar les normes de seguretat per assistir a una festa d’aniversari amb una vintena de persones. El defensa portuguès es va exercitar en solitari, però aquest divendres ja podria reintegrar-se al grup sempre que doni negatiu en el test de coronavirus que se li ha realitzat.

Notícies relacionades

Així, Semedo es va saltar el protocol de seguretat dilluns passat a l’acudir a una festa d’aniversari a Castelldefels. Unes imatges han pogut reconèixer el jugador, que va assistir a un restaurant amb 19 persones més, una cosa no permesa a la demarcació de Barcelona, en fase 2. Tant el jugador com la resta de convidats estaven reunits sense mascareta i sense respectar les mesures de seguretat establertes. El club tractarà l’assumpte de manera interna, tot i que la primera mesura va ser prohibir-li entrenar-se aquest dijous amb la resta de la plantilla. 

El precedent del Sevilla

Aquest succés se suma a la irresponsabilitat de quatre jugadors del Sevilla (Ocampos, Banega, el Mudo Vázquez i De Jong) que es van saltar la quarantena el 24 de maig en fase 1 durant una barbacoa entre amics.