EL MERCAT

Lautaro i el seu 'pacte de l'adeu' amb l'Inter

El davanter, segons revela la 'Gazzetta dello Sport', comunica a Conte el seu desig d'anar al Barça i el compromís d'esforçar-se al màxim fins a final de temporada

marcosl53107156 inter milan s argentinian forward lautaro martinez runs with200527111702

marcosl53107156 inter milan s argentinian forward lautaro martinez runs with200527111702 / MIGUEL MEDINA

1
Es llegeix en minuts

Lautaro Martínez, el jove davanter argentí de l’Inter (22 anys), vol jugar amb Messi al Camp Nou la temporada que ve. El Barça busca un nou jove per acompanyar l’astre blaugrana que permeti fer la successió tranquil·la al costat de Luis Suárez. Lautaro així l’hi ha comunicat, segons ha revelat el diari italià ‘La Gazzetta dello Sport’, a Antonio Conte, el tècnic interista.

És l’anomenat ‘pacte de l’adeu’. Un pacte en què Lautaro es compromet a esforçar-se al màxim en els dos mesos que queden per acabar la competició abans de poder acabar vestit de blaugrana. Un pacte per intentar ajudar, com així li ha dit a Conte, en la conquesta de la triple corona: Sèrie A, Copa Itàlia i Europa League, els títols a què aspira l’Inter.

Notícies relacionades

No se li pot dir que no a la possibilitat de jugar amb Messi. Aquest és el missatge, segons la ‘Gazzetta’, que li ha traslladat el jugador al seu tècnic. Les negociacions entre els dos clubs no s’han tancat. Ni de bon tros. Fins al 7 de juliol, la clàusula de rescissió de Lautaro està fixada en 111 milions, una quantitat que el Barça no pot assumir. D’aquí que en l’operació pretengui incloure jugadors, elevant-ne la taxació, per evitar abonar l’import de la clàusula.

Junior Firpo és un futbolista que interessa a l’Inter. Però falta saber si assumeix els 40 milions d’euros com a preu de la seva marxa en què desitja valorar-lo el club blaugrana. I Conte, mentrestant, el que vol és tenir Lautaro al màxim nivell, tenint en compte que d’aquí a una setmana disputa la semifinal de la Copa d’Itàlia contra el Nàpols.