EL DESIG

Koeman: «Entrenar el Barça continua sent el meu somni»

«El cardiòleg m'ha dit que puc fer de tot», diu el seleccionador holandès, que admet que ara no toca parlar de la seva tornada al Camp Nou

jdomenech53307759 files  in this file photo taken on november 12  2019 dutch n200507172146

jdomenech53307759 files in this file photo taken on november 12 2019 dutch n200507172146 / JERRY LAMPEN

1
Es llegeix en minuts

«Estic bé, no al cent per cent, però content».  Ronald Koeman ha superat amb èxit l'atac al cor de què va haver de ser intervingut a Amsterdam fa justament un mes. «El cardiòleg m'ha dit que puc fer de tot. Puc continuar fent d' entrenador»,  ha comentat el seleccionador holandès  al programa 'Tot Gira' de Catalunya Ràdio, en què ha expressat el seu desig de retornar algun dia al Camp Nou. Però ara per seure a la banqueta de tècnic, que actualment ocupa Quique Setién.

Notícies relacionades

«Estaré amb Holanda fins a l'Eurocopa, després ja ho veurem», ha dit Koeman, recordant que aquest torneig, que s'havia de disputar aquest estiu, va quedar ajornat fins al 2021 per l'aparició del coronavirus. «Entrenar el Barça és un dels meus somnis, però ara no és el moment de parlar-ne»,  ha remarcat l''heroi de Wembley', el jugador que el 1992 va donar-li al Barça la primera Copa d'Europa, després de batre el Sampdoria amb un inoblidable llançament de falta en el minut 111 de la pròrroga.

«El Barça actual no juga com el de Guardiola, però és un equip fantàstic», ha remarcat Koeman, convençut que «amb temps De Jong donarà al Barça el nivell que ha mostrat amb l'Ajax i amb la selecció». El seleccionador «no té dubtes» sobre el potencial del jove migcampista blaugrana. Però sí, en canvi, sobre les opcions de l'equip de Setién. «Per guanyar la Champions, el Barça ha de jugar millor del que està fent. Hi ha d'altres favorits».