PRESENTA EL SEU LLIBRE

Rosell: «Em va trucar Laporta i jo li vaig dir: 'jo no t'hauria trucat'»

«No m'involucraré en cap candidatura, segur. Quan sàpiga els candidats, si algun val la pena, diré la meva», diu l'expresident del Barça

lo-de-evole-3

lo-de-evole-3

3
Es llegeix en minuts

Sandro Rosell, l’expresident del Barcelona (2010-2014), ha assegurat que no té intenció de presentar-se a les eleccions del 2021. Ni tampoc de formar part o involucrar-se en cap altra candidatura. Tot i que després, l’exdirigent blaugrana ha matisat que «és un no gairebé absolut», ja que s’ha afanyat a recordar la frase de «mai diguis mai, tot i que la idea és mai». Ho ha dit en la presentació del seu llibre ‘Una forta abraçada’; els beneficis d’aquesta publicació aniran a parar a la tasca del pare Paulino, el seu «millor amic» a la presó durant els gairebé dos anys que ha estat tancat.

«No m’involucraré en cap candidatura, segur. Quan sàpiga els candidats, si algun val la pena, diré la meva, perquè m’importa el Barça i el seu futur. No voldria que caigués en mans de grups empresarials o polítics», ha manifestat en la presentació d’aquest llibre, que reflecteix els 645 dies que va passar en presó preventiva.

En una entrevista a RAC-1, prèvia a la presentació de la seva obra, Rosell ha revelat que havia rebut una trucada de Laporta.  «Sí, em va trucar quan vaig sortir de la presó. Vam parlar durant molta estona i ens vam veure un moment i li vaig dir:  ‘Sincerament, jo no t’hauria trucat. Serà molt difícil que tinguem una bona relació, perquè jo he parlat molt de tu i tu de mi’».

«No entraré mai en cap altra junta directiva. Una persona que ha tingut l’honor de ser president no tindria sentit que entrés posteriorment de directiu» (Rosell)

Rosell dirà la seva opinió en el pròxim escenari electoral del Barcelona, però des de fora. «No entraré mai en cap altra junta directiva. Crec que una persona que ha tingut l’honor de ser president, no tindria sentit que entrés posteriorment de directiu. Ser president ja és el màxim honor dins del club, i així ha de quedar», ha assegurat l’exdirigent blaugrana. «Ho repeteixo: no em presentaré. No puc dir no absolut, perquè que sigui absolut només hi ha néixer i morir, però gairebé absolut puc dir que no», ha reiterat després.

Elogis a Bartomeu

Notícies relacionades

Després, Rosell ha valorat positivament el mandat del seu «íntim amic» Josep Maria Bartomeu, a qui li queda només un any. Acaba el 2021. «Els mandats es valoren pel mandat, no l’últim any. I diria que en el global és molt bo», ha precisat l’expresident del Barcelona, que ha recordat que «les dades no enganyen, són objectives, i si vas mirant els títols guanyats durant el mandat de Bartomeu, són uns 2,5 títols per temporada».

A nivell econòmic, Rosell ha recordat que «tots els anys han donat beneficis, tot i que aquest any, probablement, no, però ni el Barça ni gairebé ningú, perquè empreses i clubs patiran», i per això, segons la seva opinió, aquesta temporada «s’hauria de treure de la valoració final». I després ha revelat cert malestar amb la persecució fiscal a Leo Messi, el capità del Barça.  «No deixa de sorprendre que Messi tingui inspeccions constants. Però no puc opinar, perquè no conec el cas en profunditat».