iniciativa mundial

Piqué i Ramos «demanen estar junts» contra el coronavirus

Els capitans del Barça i el Madrid reclamen fer esport a casa durant el confinament, en una campanya impulsada per la FIFA

rpaniagua50106079 barcelona s spanish defender gerard pique celebrates after t190928180811

rpaniagua50106079 barcelona s spanish defender gerard pique celebrates after t190928180811 / OSCAR DEL POZO

1
Es llegeix en minuts

Sergio Ramos Gerard Piqué, capitans de Reial Madrid i FC Barcelona, respectivament, demanen «estar junts en aquests moments» dins de la campanya de la FIFA impulsada amb motiu del Dia Internacional de l'Esport per al Desenvolupament i la Pau de l'ONU. «Com saps, en aquests moments hem d'estar junts», afirmen els dos en el vídeo de la campanya, que crida a estar actius a casa i convida a seguir les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per realitzar exercici diàriament, també en aquests dies de confinament per la pandèmia de Covid-19.

«Hem de mantenir la nostra distància però no perdre el nostre enfocament. Veiem les nostres diferències, però si ens mantenim units som més forts. Mantén-te positiu, mantén-te fort. ¡Som-hi!» demana el capità de la selecció espanyola i del Reial Madrid.

En el vídeo difós per la FIFA Piqué assegura que «actiu significa fer la teva part cada dia» i convida «d'aquesta forma» a entrenar-se d'acord amb les recomanacions de l'OMS, amb exercicis de força i equilibri, saltar a la corda, ballar, seguir activitats 'online' o videojocs actius. «Sigues actiu avui», reclama el capità blaugrana.

Notícies relacionades

El Reial Madrid, el FC Barcelona, el Liverpool i el Manchester United són part dels clubs que s'han sumat a la iniciativa de la FIFA en què demanen els seus aficionats que oblidin la seva rivalitat i s'uneixin a la iniciativa 'Be active' ('Sigues actiu') per derrotar el coronavirus.

La FIFA s'ha sumat a l' Organització de les Nacions Unides (ONU) i a l'Organització Mundial de la Salut (OMS) amb motiu del Dia Internacional de l'Esport per al Desenvolupament i la Pau de l'ONU per donar suport a la campanya #BeActive i #HealthyAtHome que «anima que la gent es quedi a casa i es cuidi, avui i cada dia, en un moment en el qual el món està unit en la lluita contra la Covid-19».