CONFINAMENT APROFITAT

El 'teletreball' de Messi al gimnàs amb el seu fill

Un vídeo mostra el jugador del Barça exercitant-se al gimnàs de casa al costat del petit Ciro

messi-entrenando / periodico

1
Es llegeix en minuts

Que el coronavirus ens fa a tots iguals ho desmenteix la mida del gimnàs de la casa de Leo Messi, però ho confirmen les situacions que viu l’astre argentí del Barça en aquests dies de confinament. L’última és un vídeo compartit a les xarxes socials en el qual el 10 blaugrana s’exercita al gimnàs mentre el seu fill Ciro pul·lula per allà. Teletreballar amb nens a casa, com fa (o intenta fer) tanta gent al llarg d’aquesta última setmana.

Notícies relacionades

Pesos, abdominals i tota mena d’exercicis fa Messi, gravat per la seva dona, Antonela, i marcat de prop per Ciro, que acaba de complir 2 anys, i que assegura al seu pare que ell també ha fet abdominals. ¿Quants? Molts, segons diu abans de sortir disparat per córrer a la cinta.

Molta gent es deu haver sentit identificada, salvant les distàncies, amb la situació. També amb les ganes de sortir de l’avorriment que se li suposen a l’astre veient els seus ‘stories’, en què s’ha sumat al repte viral de fer10 tocs a un rotllo de paper higiènic sense que caigui, desafiat per Xavi. No cal dir que Leo el supera sense problemes, i desafia  Jordi Alba, Arturo Vidal, el seu veí Luis Suárez i el Kun Agüero.